Количество:

  Количество:

   Основата за ножове с комплект ножове от неръждаема стомана с 8 остриета от хранителен клас осигурява страхотни резултати при миксиране.

   Ако имате нужда от нова основа за ножове, просто я сменете с тази оригинална основа за ножове с комплект ножове с 8 остриета.

   Освен това, ако приготвяте различни храни едновременно, ви спестява време да разполагате с втора основа за ножове и втора стъклена кана, за да спестите време за почистване.

    

   Какво прави

   • Остриета от неръждаема стомана
   • Може да се мие в съдомиялна машина
   • Подходящ за смесване на топли съставки до 40 градуса по Целзий

   Защо ще ви хареса

   Основата за ножове за Nutrilite блендер е резервен продукт, който помага да се поддържа функционалността на оригиналния продукт: Nutrilite блендер. Може да поискате да вземете този резервен продукт, ако миксирането ви отнема повече време от обикновено поради затъпяване на остриетата от многократна употреба ИЛИ ако сте счупили основата, което води до протичане навън.

   Основни акценти

   • Те са от неръждаема стомана и могат да се мият в съдомиялна машина.

   Как се използва

   • Прочетете внимателно ръководството на Nutrilite Електрически високоскоростен блендер и следвайте инструкциите.
     
   • Изваждането на комплекта ножове с инструмента от каната изисква известна сила. Като се има предвид мощността на Nutrilite Електрически високоскоростен блендер, важно е комплектът ножове да е монтиран здраво към стъклената кана, за да се избегне потенциално протичане. Моля, уверете се, че комплектът ножове приляга плътно след почистване/преди употреба.

   Съставки

   Техническа информация

   Комплектът ножове за блендер от неръждаема стомана с 8 остриета е изработен от неръждаема стомана по стандарт SUS420 за хранителни цели