Регистрирайте се сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти и спестете 12 лв. с първата си поръчка*!
*Промоцията от 12 лв. важи за нови Регистрирани клиенти при тяхната първа поръчка от 99 лв. с вкл. ДДС до 5 дни след регистрация. Валидна от 1-ви декември 2021 г. до 31-ви януари 2022 г.

Количество:

  Хранителна добавка с глюкоманан, която ви помага да контролирате теглото си и да се справите със склонността към преяждане.

  Виж как действа

  Помага ви да ограничите размера на порциите като продължите да се чувствате сити.  Когато се смеси с течност, той заема място в стомаха ви като създава усещане за ситост.
  Оказва влияние на апетита ви незабавно – първата порция ще ви помогне да се чувствате по-сити преди и по време на следващото ви хранене.
  Улеснява контролирането на теглото - всяка порция е в отделно саше и може да се смеси лесно със сок или вода само за секунди.
  Продуктът няма собствен вкус, така че може да се смеси с вода или любимия ви сок без да засегне техния вкус.
  Перфектен е за хора, които използват продукти Bodykey by Nutrilite и допълва други продукти на Nutrilite за контрол на теглото.

  Защо ще ви хареса

  Appetite Controller е хранителна добавка, която ви помага да контролирате апетита си и да се справите със склонността към преяждане. Когато контролирате апетита си, контролът на теглото е по-лесен. С Appetite Controller можете да продължите да се наслаждавате на любимите си храни, но имате възможност да контролирате размера на порциите.

  Тайната на Appetite Controller се крие в уникална натурална съставка: екстракт от глюкоманан. Тези натурални диетични фибри привличат водата и се превръщат в гел в стомаха. Този гел се разполага около стените на стомаха, с което ви помага да се чувствате по-сити. В допълнение, съдържа естествено извлечен екстракт от черен бъз, който придава на продукта приятен пурпурен цвят.

  Интересни факти

  • Доказано помага да се чувствате сити без да преяждате.
  • Произведен със съставки от NutriCert™ сертифицирани устойчиви ферми.
  • Съдържа NutriCert™ Корен от конджак (глюкоманан) и NutriCert Черен бъз
  • Без добавени изкуствени подсладители, оцветители, аромати и консерванти
  • Подходящ за вегетарианци.
  • Продуктът не съдържа съставки от животински произход.
    

  Основни характеристики

  • Appetite Controller е доказано ефективен продукт за контрол на теглото, който ви помага да контролирате размера на вашите порции.
  • Appetite Controller е перфектен за хора, които използват продукти Bodykey by Nutrilite и допълва други продукти на Nutrilite за контрол на теглото,
  • Appetite Controller използва натурални съставки: NutriCert™ Корен от конджак (глюкоманан) и NutriCert Черен бъз без добавени изкуствени подсладители, оцветители, овкусители или консерванти
  • Appetite Controller e опакован в удобни сашета за еднократна употреба, което улеснява приготвянето и консумирането.

  Как се използва

  • Разкъсайте пакетчето и изсипете съдържанието в чаша с 250 мл вода или сок.
  • Консумирайте незабавно след приготвяне.
  • Консумирайте 3 порции на ден, 30 минути преди всяко основно хранене.
  • Да се консумира само с течности, не с храна. Задължителен е достатъчния прием на течности.
  • Има опасност от задавяне за хора с трудности при преглъщане или при поглъщане с недостатъчно количество течности.

  За оптимални резултати и за да предотвратите опасността от задавяне или дискомфорт при поглъщане, използвайте само по начина, указан на опаковката.

  Съставки

  СЪСТАВКИ: 52,3% Kорен от коняк (Amorphophallus konjac) (1,0 g глюкоманан на порция), декстрин, 1,2% екстракт от черен бъз (Sambucus nigra) (30 mg бъз на порция; състав: бъз, малтодекстрин), антислепващ агент (силициев диоксид).

  Хранителна стойност

  СРЕДНО СЪДЪРЖАНИЕ В 1 саше
  (3 сашета)
  на ден NRV*
  Глюкоманан 1000 mg 3000 mg -

  * % от Хранителна референтна стойност