Регистрирайте се сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти и спестете 12 лв. с първата си поръчка*!
*Промоцията от 12 лв. важи за нови Регистрирани клиенти при тяхната първа поръчка от 99 лв. с вкл. ДДС до 5 дни след регистрация. Валидна от 1-ви декември 2021 г. до 28-ми февруари 2022 г.

Количество:

  L.O.C™ Универсален почистващ препарат e първият биоразградим индустриално произведен домакински почистващ препарат*, почиства мръсотията и мазнините без усилие и оставя дома ви хигиенично чист.

  Защо ще ви хареса?

  Поддържането на домовете ни чисти и безопасни никога не е било по-важно за нас и нашите семейства. За щастие, поддържането на дома ви безупречно чист никога не е било по-лесно с L.O.C Универсален почистващ препарат. Този ефективен, универсален почистващ препарат лесно почиства мръсотията, натрупванията и мазнините върху всички миещи се повърхности, за да остави дома ви с вид, усещане и мирис на искряща чистота. Можете да се чувствате уверени, че не използвате нищо вредно в домакинството си, тъй като L.O.C Универсален почистващ препарат е разработен със съставки, извлечени от натурални източници и без фосфати, силни киселини или хлор. Освен това, той е напълно био-разтворим.

   

  Какво трябва да знаете?

  • Безупречно почистване, което не оставя следи, с натурално извлечени, но силно ефективни съставки.
  • Съдържа формула BIOQUEST FORMULA™ на Amway, базирана на високо активни съставки от естествен източник, които не увреждат околната среда.
  • Може да се използва върху всички миещи се повърхности.
  • Не е необходимо да изплаквате. Просто почистете и сте готови.
  • Тази безопасна формула помага на семействата за повече от 60 години.

  Как да използвате?

  • Добавете 30 мл от L.O.C Универсален почистващ препарат към 5 литра вода в кофа.
  • Измийте повърхностите и ги оставете да изсъхнат. Не е необходимо да изплаквате.
  • За почистване със спрей на по-малки области, смесете 50 мл L.O.C Универсален почистващ препарат с 450 мл вода в Amway Спрей бутилка. Напръскайте повърхностите и избършете до сухо. Не е необходимо да изплаквате, но се уверете, че използвате вашия почистващ разтвор в спрея до 30 дни от смесването.  
  • И на края, този многофункционален почистващ препарат може да се използва, за да запази ръцете ви хигиенично чисти. Просто използвайте неразтворен и изплакнете ръцете си след това.

  * Пълната формулировка на L.O.C™ Универсален почистващ препарат е биоразградимa чрез тестване за биоразградимост, а не само повърхностно активните вещества съгласно изискванията на ЕС.

  Въз основа на проучване, извършено от Verify markets през 2021 г.

  За целите на тези претенции терминът биоразградим се дефинира като: Способността на материалите да се разпадат на частици и съединения, открити в природата – вода, CO2 и минерали – когато са подложени на слънчева светлина, вода и микроби.

  Име на съставка CAS # Име
  Water 7732-18-5 Вода
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Анионно повърхностно активно вещество
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Нейонно повърхностно активно вещество
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Амфотерно повърхностно активно вещество
  Sodium Chloride 7647-14-5 Натриев хлорид
  Citric Acid 77-92-9 Органична киселина (контрол на pH)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Аромат
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Консервант
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Консервант

  L.O.C.™ Универсален почистващ препарат може да бъде изпозван за почистването на банята, тоалетната, теракота и фаянс, мивки, душове и мрамор. Също така спокойно може да бъде използван за почистването на печки, плотове, миещи се стени, дръжки за врати, телефони, кошчета за боклук и боядисано дърво

  • За почистване на повърхности, добавете в кофа 30 мл L.O.C.™ Универсален почистващ препарат към 5 литра вода. Измийте повърхностите и подсушете. Няма нужда от изплакване!
  • Като универсален спрей за почистване, използвайте AMWAY Home Пулверизиращ флакон и добавете 450 мл вода до отбелязаното ниво 9:1. Добавете след това L.O.C.™ Универсален почистващ препарат до ниво 500 мл. След това напръскайте повърхностите и подсушете..
  • Като препарат за почистване на ръце, използвайте неразреден и изплакнете ръцете след употреба.

  След разреждане на  Универсалния почистващ препарат L.O.C.™ в спрей бутилката с пулверизатор Amway Home, използвайте в рамките на 30 дни или изхвърлете разтвора. Винаги изпразвайте и старателно изплаквайте бутилката и пулверизатора преди да я напълните отново.

  ВНИМАНИЕ. Предизвиква сериозно дразнене на очите. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. При продължително дразнене на очите: При необходимост от медицински съвет/помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца.