Количество:

  Подходящ за всеки тип кожа, включително и за чувствителна кожа, Artistry Youth Xtend Повдигащия и изглаждащ фон дьо тен е най-съвременният антиейджинг фон дьо тен на Artistry съществувал някога. Използващ революционната технология Грижа за кожата на Artistry Youth Xtend, този фон дьо тен повдига, изглажда и уплътнява кожата с течение на времето. Високо-резолюционните светлоотразителни оптики незабавно омекотяват вида на фини линии и бръчки и възстановяват младежкия вид на кожата, докато напредналата технология на Artistry Youth Xtend и слънцезащитният фактор SPF20 доставят трайни антиейджинг ефекти. Всичко това позволява на кожата да запази младежката си жизненост както сега, така и в бъдеще.

  Artistry Youth Xtend Повдигащият и изглаждащ фон дьо тен е създаден перфектно да си партнира с Колекцията Грижа за кожата YOUTHXTEND за постигане на най-добри резултати.

  • Широка гама от нюанси за да може да съвпадне с всеки цвят на кожата и текстура. Достъпна в 10 нюанса и разработена въз основа на ексклузивната технология FACES.
  • Намалена поява на фини и дълбоки бръчки. Високо-резолюционните светлоотразителни оптики драстично намаляват появата на често срещаните признаци на стареенето.
  • Ежедневна хидратация. Натриевият хиалуронат с двойно действие помага за задържане на влажността на кожата и я поддържа правилно хидратирана през деня.
  • Защита срещу въздействията на околната среда. Слънцезащитният фактор SPF20 осигурява защита от вредните UVA/ UVBPA++ лъчи и подпомага консервирането на красотата на младостта.

  Повдигащите и изглаждащи фон дьо тени са инспирирани от антиейджинг принципите и технологиите използвани за цялата гама Грижа за кожата Artistry Youth Xtend.


  Технологията Youth Xtend

  • Micro-X6 Пептидите възстановяват видимите увреждания на кожата.


  Високо-резолюционни светлоотразителни оптики

  • Сферичните частици и специално подбраните цветни пигменти са оптимално балансирани, за да предоставят оптична дифузия на светлината върху кожата.
  • Омекотяват видимостта на фините линии и бръчките. 


  Натриев хиалуронат с двойно действие

  Мигновено хидратира кожата. Изглажда повърхността на кожата така, че фон дьо тенът се нанася с лекота.

  Фон дьо тенът е последната стъпка в режима грижата за кожата; нанася се след хидратиращия крем (или ежедневния слънцезащитен крем) и преди Цветната козметика на Artistry. За максимални резултати, нанасяйте след завършване на пълния режим Грижа за кожата Artistry Youth Xtend.

   

  Използвайте крайчетата на пръстите си, гъба или четка за фон дьо тен за да нанесете фон дьо тена върху лицето. След като го нанесете, разнесете равномерно навън.