Количество:

  Dish Drops™ Концентриран препарат за миене на съдове лесно почиства мазнината и остатъците от храна за блестящо чисти съдове. Защо ще ви хареса?

  Защо ще ви хареса?

  Миенето на съдовете не е необходимо да бъде досадно задължение. Благодарение на неговия свеж и ободряващ цитрусов аромат, миенето на съдовете с Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове е всъщност приятно. Този нежен, но концентриран препарат за почистване премахва мазнината и остатъците от храна без усилие, като оставя тенджерите, тиганите, приборите за хранене и чиниите блестящо чисти. Съдържа алое вера, алфа-хидрокси киселина (AHA) и натурални екстракти от растението шизо (японска билка). Този ежедневен препарат лесно почиства без да уврежда кожата ви или да оставя ръцете ви да се чувстват сухи и дехидратирани.

  Както можете да очаквате от известните продукти за почистване на Amway, на които можете да се доверите, Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове съдържа четири съставки, извлечени от натурални източници и е безопасен за използване върху всички кухненски прибори и дори върху най-деликатните материи като кристал и порцелан.

   

  Какво трябва да знаете?

  • Многофункционална високо ефективна формула, която е безопасна за използване върху стъклени съдове, тенджери и тигани, прибори и дори върху най-фините порцелан, кристал и  сребърни съдове.
  • Намалява миризмите от пикантни, рибени и други миризливи храни.
  • Създава дълготрайна, високоефективна пяна.
  • Изплакнете ръцете след използване.

  Как да използвате?

  • Добавете 3 мл от Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове в мивката с 5 литра топла вода. Измийте вашите тенджери, прибори и съдове и изплакнете преди подсушаване.
  • Комбинирайте 1 част от Dish Drops Концентриран препарат за миене на съдове с 3 части вода в Бутилка за миене на съдове Amway. Разклатете, за да смесите и използвайте върху по-малки целеви зони с гъба.
  • Използвайте за предварително накисване на вашите тенджери, тигани и съдове за печене, за да премахнете мазнините и упоритите остатъци от готвене.

  За подробен списък на съставките, моля кликнете тук.

  Име на съставка CAS # Име
  Water 7732-18-5 Вода
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Анионно повърхностно активно вещество
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Амфотерно повърхностно активно вещество
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Нейонно повърхностно активно вещество
  Glycereth-26 31694-55-0 Солубилизатор / Хумектант
  Propylene Glycol 57-55-6 Солубилизатор / Хумектант
  Alcohol Denat 64-17-5 Солубилизатор
  Citric Acid 77-92-9 Органична киселина (контрол на pH)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Аромат
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Стабилизатор на пяна
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Кондиционер на кожата
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Консервант
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Консервант
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Кондиционер на кожата
       
  Aлергени    
  Limonene 90082-61-4 Fragrance Allergen

  Може спокойно да се използва при миенето на порцелан, стъклени съдове, тенджери и тигани, прибори и дори оловен кристал и сребърни прибори.

  • За предварително накисване на съдовете в мивката, добавете 3 мл DISH DROPS™ Концентриран препарат за миене на съдове към 5 литра вода. Изплакнете добре съдовете след това.
  • За икономична употреба, разредете 1 част DISH DROPS™ Концентриран препарат за миене на съдове със 3 части вода в with 3 AMWAY™ Squeeze Bottle, разклатете за да се смеси, и след това нанесете малко количество върху гъбата.
  • За поддържане на гъбите и къприте за миене чисти, изплакнете ги с топла вода. Изпомпайте два пъти от диспенсъра върху гъбата/кърпата, разнесте хубаво препарата и оставете така до следваща употреба

  Внимание:

  • Изплакнете си добре ръцете след употреба. 

  ВНИМАНИЕ. Предизвиква сериозно дразнене на очите. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. Съдържанието/съдът да се изхвърли в промишлена инсталация за изгаряне на отпадъци. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява извън обсега на деца. Съдържа метилизотиазолинон. Може да причини алергични реакции.