Регистрирайте се като клиент сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти!

Количество:

  Три перфектно комбинирани продукта, които предлагат комплексна целодневна подкрепа, която допълва вашия съществуващ режим за хидратиране на кожата за очарователна, сияйна кожа със здрав вид.  

  Виж как действа

  • Подкрепя повърхността на кожата.
  • Три премуим продукта.
  • Лесни, комплексни и удобни за за приемане ежедневни хранителни добавки.
  • Насърчава ежедневната грижа за кожата отвътре! 

  Защо ще ви хареса

  Новият комплект на Nutrilite “Подхранване за красота” е разработен за тези, които винаги търсят нови начини да усъвършенстват и защитят своята красота и които знаят, че истинската красота започва отвътре! Насладете се на дневна доза от ключови хранителни вещества, осигурени в нашите ексклузивни холистични решения за красота.

  Truvivity by Nutrilite™ Beauty Powder Drink осигурява освежаваща комбинация от хранителни вещества. Витамин С допринася за образуването на колаген за правилната функция на кожата и намаляване на умората и изтощението. 

  Междувременно, Truvivity by Nutrilite™ Beauty Supplement допълва вашия естествен цикъл на възстановяващ сън, като подкрепя кожата ви да изглежда освежена и ревитализирана. 

  За допълване на триото, Витамин С Плюс осигурява витамин С, който допринася за защита на клетките от оксидативния стрес, подкрепя нормалното формиране на колаген за нормална функция на кожата и подкрепя имунната система. Със своята формула за бавно освобождаване, витамин С се освобождава постепенно, в продължение на осем часа, за да подпомогне неговите оптимални предимства. 

  Три мощни продукта, един комбиниран ефект - сияйна и искряща кожа, с която да се гордеете!

  Интересни факти

  Truvivity by Nutrilite Beauty Powder Drink - Осигурява освежаваща комбинация от хранителни вещества, които подкрепят здравето на кожата и допринасят за намаляване на умората и изтощението.*

  Truvivity by Nutrilite Beauty Supplement - Допълва вашия естествен цикъл на възстановяващ сън, като подкрепя кожата ви да изглежда освежена и ревитализирана.

  Nutrilite™ Витамин C Плюс - Съдържа витамин С, който допринася за защита на клетките от оксидативния стрес, подкрепя нормалното формиране на колаген за нормална функция на кожата и подкрепя имунната система. Специално формулиран да освобождава витамин С постепенно, в продължение на осем часа, за да подпомогне оптималния му прием от организма.

  * Витамин С допринася за образуването на колаген за правилната функция на кожата и намаляване на умората и изтощението.

  Основни характеристики

  • Truvivity™ Beauty Powder Drink и Beauty Supplement съдържат патентования комплекс PhytoCeramide*, който включва пшенични керамиди.
  • Truvivity Beauty Supplement включва патентования комплекс PhytoInfuse™**, който осигурява растителни екстракти.
  • Витамин C в Beauty Powder Drink и Beauty Supplement допринася за нормалното формиране на колаген, насърчава нормалната функция на кожата и допринася за намаляване на умората и изтощението.
  • Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за правилната функция на кожата, докато допринася за защита на клетките от оксидативния стрес и нормалната функция на имунната система.

  * Комплексът PhytoCeramide е патентован като Ceramosides™ от EPI France - Патент #2,779,646 Франция.

  ** Комплексът PhytoInfuse™ е патентован за използване в Truvivity BY Nutrilite™, Патент #7,348,034B2 САЩ.
   

  Съставки

  За по-подробна информация, моля, посетете: