Количество:

  Nutrilite™ Изцяо растителен протеин осигурява висококачествен растителен протеин, който осигурява оптимален ежедневен прием, за да ви поддържа в движение*.   Защо ще ви хареса?

  Защо ще ви хареса?

  Протеините са известни като строителните блокове на живота, тъй като те могат да бъдат открити във всяка клетка на тялото, където те помагат за възстановяване на уврежданията и изграждането на нови клетки. Както рамката на велосипед, те са опорната структура за тялото ви и те осигуряват рамка за вашите кости и мускули. Ние обаче не можем да съхраняване излишния протеин, затова постоянният му прием е много важен. Можете да си мислите, че храненето покрива това, но с основните хранителни източници на протеин като мляко, яйца, сирене и червено месо, ако сте вегетарианец или имате специална диета, може да не постигате това изискване.

  Nutrilite™ Изцяло растителен протеин е балансирана и здравословна алтернатива на по-традиционните форми на протеин и съдържа всички девет есенциални аминокиселини, които допринасят за доброто здраве. Бърз, лесен и много удобен, Nutrilite™ Изцяло растителен протеин може да се смеси с храна и напитки без да окаже влияние върху вкуса. Опитайте да смесите една супена лъжица от този протеин във вашето ежедневно смути след тренировка.

   

  Какво трябва да знаете?

  • Хранителна добавка за протеин с натурален източник.
  • Съдържа по-малко от 0,5 грама мазнини на порция.
  • Лесен за прием.
  • Този удобен протеин на прах не съдържа изкуствени оцветители, ароматизанти или добавени консерванти.
  • Докато някои храни са богати на протеин, те могат също да са богати на холестерол, наситени мазнини, сол и калории. Nutrilite™ Изцяло растителен протеин е здравословна алтернатива, извлечена от соя, пшеница и грах.
  • Една супена лъжица осигурява 8 г протеин. Всеки човек има нужда от най-малко 0.83 g протеин на килограм телесно тегло на ден. Това означава, че ако тежите 60 кг, имате нужда от приблизително 50 г протеин на ден.  *
  • Лесно се добавя към топли или студени храни и напитки без да засегне вкуса. Опитайтеда го добавите към Смути Чиста сила, Бадемов елискир или прочистващо смути с морков и портал.
  • Осигурява балансирани количества от деветте есенциални аминокиселини. “Есенциални” означава, че тялото не може да ги синтезира и това са хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан и валин.
  • Продуктът не съдържа съставки от животински произход и е подходящ за вегетарианци.


  * Протеините допринасят за поддържането на нормални кости и мускулна маса. https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209

   СРЕДНИ СТОЙНОСТИ   В ЕДНА ПОРЦИЯ (10 g)  В 100 g
  Енергийна стойност 170kJ/40 kcal 1700kJ/400kcal
  Белтък 8 g 80 g
  Въглехидрати 0,3 g 3 g
  От които захар 0 g 0 g
  Мазнини 0,5 g 5 g
  От които наситени 0,06 g 0,6 g
  сол 0,23 g 2,3 g

   

  • Хора, които не консумират достатъчни количества мляко, месо, сирене или други храни, богати на протеини
  • Хора, които правят много физически упражнения
  • Хора, загрижени за съдържанието на калории и мазнини в техния хранителен режим
  • Хора, които не се хранят редовно, ядат малки порции или чувстват, че имат нужда от допълнителни количества протеини
  • Деца (над 3 години), подрастващи, възрастни хора, бременни или кърмещи жени, които имат нужда от допълнителни количества протеини

  Препоръчителна доза

  В зависимост от нуждата от протеини, добавете 1 лъжица (около 10 г) към мляко или друга напитка един път или няколко пъти на ден. Разбъркайте добре или разклатете в затворен съд в продължение на 1 минута. Може също така да бъде поръсен върху овесени ядки, супи, салати или други храни. 


  Внимание

  Дръжте опаковката плътно затворена, на място недостъпно за деца. Не се препоръчва за деца под 3-годишна възраст, без предварителна консултация с лекар. Съхранявайте на хладно и сухо място.