Количество:

  Количество:

   Мощният електрически високоскоростен блендер Nutrilite ви улеснява да се наслаждавате на питателни смутита, шейкове, дипове и други, бързо и удобно.

    

   Как действа

   • Добавя стилен, мощен инструмент към вашата кухня със своя корпус от неръждаема стомана и енергийно ефективен мотор*, който достига до 28 000 об/мин.
   • Включва 1,8-литрова стъклена кана с релефна скала, която не изпуска химикали или микропластмаса в храната ви.
   • Осигурява 3 предварително зададени програми (за натрошаване на лед, смути, блендиране на интервали), пулсиране и безстепенно управление на скоростта, за да отговори на всички ваши нужди от блендиране.
   • Позволява ви да блендирате множество съставки – включително Nutrilite Изцяло растителен протеин или Фибри на прах – във вкусни смутита или здравословни храни като хумус
   • Помага за активен начин на живот в движение с чашата Blend & Go от тритан, която е здрава, лека и лесна за почистване и носене.

   * Блендерът и неговият мотор осигуряват режими на изключване и готовност, които не надвишават приложимите изисквания за консумация на енергия на Директивата 2009/125/ЕО за екодизайн.

   Защо ще ви хареса

   Електрическият високоскоростен блендер Nutrilite е стилен и мощен кухненски инструмент, който подкрепя амбициите ви за здравословно хранене.

   Оборудван е с мощен 1200 W двигател, който осигурява блендиране при скорости до 28 000 об/мин и три предварително зададени програми (за натрошаване на лед, приготвяне на смути или блендиране на интервали), както и настройки за пулсиране и безстепенно управление на скоростта.

   И с включването на лека и мобилна чаша Blend & Go, която се предлага със собствена основа за блендиране, включваща остър нож от неръждаема стомана с 4 остриета и капак за пиене, това е чудесен начин да поддържате активен начин на живот в движение.

   Електрическият високоскоростен блендер Nutrilite се продава ексклузивно от Nutrilite.

   Интересни факти

   • 3 предварително зададени програми (за натрошаване на лед, смути, блендиране на интервали), както и функция за пулсиране и безстепенно управление на скоростта.
   • Всички компоненти могат да се мият в съдомиялна машина, с изключение на комплекта ножове от неръждаема стомана и основата.
   • Осигурява до 28 000 оборота в минута, използвайки своя 1200 W двигател. 

   Основни характеристики

   Висококачествени материали и компоненти: Остриетата от неръждаема стомана за хранителни цели осигуряват страхотни резултати при блендиране, докато издръжливата стъклена кана предотвратява изтичането на химикали и микропластмаса в храната. Устойчивите на плъзгане крачета и функциите за самопочистване го правят безопасен и лесен за използване.

   Мощен двигател, комплект ножове с 8 остриета и богат набор от функции (включително за натрошаване на лед, смути и блендиране на интервали) означават, че блендерът може да се справи с различни съставки и рецепти, включително смутита, шейкове, дипове, сосове, супи и пюрета.

   Чашата Blend & Go, направена от тритан без BPA, е лека, здрава и преносима и се предлага със собствена основа за блендиране и комплект ножове с 4 остриета, което улеснява интегрирането на питателни и вкусни смутита в активен начин на живот в движение.

   Как се използва

   • Прочетете внимателно ръководството преди първата употреба и следвайте инструкциите по време на употреба.
   • Изваждането на комплекта ножове с инструмента от каната изисква известна сила. Като се има предвид мощността на електрическия високоскоростен блендер Nutrilite, важно е комплектът ножове да е монтиран здраво към стъклената кана, за да се избегне потенциално протичане. Моля, уверете се, че комплектът ножове приляга плътно след почистване/преди употреба.
   • Стъклената кана се монтира лесно в основата на блендера и не изисква усукване или завъртане – ергономичният му дизайн е лесен за използване от хора, работещи както с лявата, така и с дясната ръка.
   • Чашата Blend & Go се монтира лесно в основата на блендера, без да е необходимо усукване или завъртане. Притискайте я леко надолу по време на блендирането.
   • Всички компоненти с изключение на комплектите ножове и основата могат да се мият в съдомиялна машина.

   Техническа информация

   Тегло:

   • Основа на електрически високоскоростен блендер Nutrilite + стъклена кана: прибл. 3,9 кг
   • Чаша Blend & Go: прибл. 0,3 кг
   • Инструмент за демонтиране на ножове: 40 г

   Размери:

   • Електрически високоскоростен блендер Nutrilite със стъклена кана: 20 см (Д) x 17,5 см (Ш) x 43,4 см (В)
   • Чаша Blend & Go: 24,5 см (В) x 7 см (Ш)

   Комплектите ножове на блендера и чашата Blend & Go са изработени от неръждаема стомана (по стандарт SUS420 за хранителни цели)

   Ниво на шум:
   При максимална скорост нивото на шума е под 90 dB. Когато стоите на 1 метър от продукта, нивото на фоновия шум е по-малко от 65 dB.

   Капацитет:
   Кана за блендиране: 1,8 литра
   Чаша Blend & Go: 0,6 литра

   Дължината на захранващия кабел е приблизително 1 метър.