Регистрирайте се като клиент сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти!

Количество:

  Ексфолиант, предлагащ професионално изглеждащи резултати за по-мека, по-гладка кожа само след 8 минути.

  Виж как действа

  • Вашата кожа е защитена от свръх-ексфолиране. Гъбният ензим се изключва автоматично, така че нормалните здрави клетки не се ексфолират.
  • Само след едно нанасяне, ще усетите, че кожата ви е по-гладка, по-мека и по-сияйна.
  • След 6 седмици на употреба, ще забележите, че фините линии и възрастовите петна избледняват.

  Защо ще ти хареса

  Този пилинг премахва слоя от мъртви, изсъхнали клетки на повърхността на кожата, така че да се насладите на по-мека, по-гладка кожа. Резултатите са подобни на това, което можете да получите с професионален химически пилинг. Този нежен ексфолиращ процес няма да раздразни кожата ви, защото активната съставка автоматично се изключва, когато достигне до нормалните здрави клетки, които се намират под слоя от мъртви клетки. Ще се подобри способността на вашата кожа да абсорбира хидратиращите ползи на хидратантите. Освен това, след 6 седмично нанасяне вие ще забележите видимо подобрение на фините линии и възрастовите петна.

  Интересни факти

  • Резултатите от клиничните тестове показват по-усъвършенствана текстура само след една употреба.
  • Кожата е по-стегната, по-гладка и по-добре хидратирана с намалени фини линии и възрастови петна след 6 седмици.
  • Възобновяващият Пилинг Artistry Intensive Skincare Renewing Peel беше номиниран в категорията Най-добър Нов Луксозен продукт грижа за кожата на UK BEAUTY AWARDS 2011.

  Основни характеристики

  Пилингът Artistry Intensive Skincare Renewing Peel ви дава предимствата на професионалния химически пилинг в уюта на собствения ви дом:

  • Прибавя към нормалния ви режим грижа за кожата интензивна ексфолираща процедура, която отстранява грубата, суха кожа.
  • Активният гъбен ензим, отговарящ за ексфолирането има естествената способност да се изключи след отстраняване на мъртвите клетки на повърхността, така че здравите клетки, които се намират отдолу остават недокоснати.

  Как се използва

  • След почистване, нежно нанесете тънък слой върху кожата Оставете за 6-8 минути. 
  • Винаги използвайте слънцезащитен крем през деня, когато кожата е в процес на възстановяване на повърхностния слой, тъй като кожата ще бъде по-чувствителна към слънцето.
  • За още по-бърз ексфолиращ ефект използвайте в комбинация с Artistry Intensive Skincare Усъвършенствания серум за изглаждане на кожата, като използвате Възобновяващия пилинг сутрин два пъти седмично и Усъвършенствания серум за изглаждане на кожата всяка вечер и сутрините, в които не нанасяте пилинга.
  • Не се препоръчва за употреба едновременно с други ексфолиращи продукти.

  Съставки

  Ключовата съставка в Artistry Intensive Skincare Възобновяващ пилинг е уникалният естествен гъбен ензим Mucor Miehei, който се приспособява към естествената рН среда на кожата и осигурява нежно ексфолиране. Той има способността да се саморегулира, изключвайки се автоматично след като ексфолира мъртвите клетки на повърхността на кожата. Това защитава кожата от раздразване и свръх-ексфолиране. Произхождащото от Nutrilite™ Масло от семена на чиа добавя кондициониращи свойства, които да се погрижат за кожата.