Регистрирайте се като клиент сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти!

Количество:

  Nutrilite™ Витамин C Плюс е високо ефективна хранителна добавка, която осигурява бавно и постоянно освобождаване на витамин С през целия ден, за да подкрепи нормалното функциониране на имунната ви система. . Защо ще ви хареса?

  Защо ще ви хареса?

  Поддържането на форма и добро здраве е приоритет за повечето от нас, но може да е предизвикателство да поддържаме процъфтяваща имунна система. Замърсяването на околната среда, микробите и болестите могат да отслабят имунната ни защита. Дори стреса, изтощението и небалансираното хранене могат да имат влияние върху вашия имунитет.

  Какво е решението? Удобно и без усилие подкрепете имунната си система с хранителната добавка Nutrilite™ Витамин C Плюс. Витамин С е есенциално хранително вещество, което подкрепя имунната система. В допълнение към осигуряването на толкова ценна подкрепа за имунната ви система, витамин С помага за поддържането на нормалното производство на колаген за здрава кожа и помага за защита на клетките от оксидативен стрес (благодарение на своите антиоксидантни свойства).

  Създаден от два източника на витамин C – натурални череши ацерола, отгледани в нашата ферма Nutrilite, и аскорбинова киселина – всяка удобна дневна таблетка съдържа 240 mg витамин C, смесен с фиброзна съставка. Тази комбинация забавя абсорбирането и позволява освобождаването на витамина в тялото в продължение на осем часа. Само една таблетка от 240 mg с удължено освобождаване осигурява повече полезен витамин С през деня от опция от 600 mg с незабавно освобождаване.

   

  Какво трябва да знаете?

  • Nutrilite™ Витамин C Плюс е хранителна добавка, която съдържа цитрусов биофланоидни концентрати от цели плодове, включително лимон, мандарина, портокал и грейпфрут, които помагат за подкрепа на нормалната функция на имунната система и здравата кожа.
  • Формулата с удължено освобождаване осигурява бавно, постоянно освобождаване на хранителни вещества в тялото, за да увеличи максимално абсорбирането без отпадък, свързано с големите дози или таблетките с незабавно освобождаване.
  • Тази хранителна добавка съдържа витамин С от череши ацерола. Този богат източник се отглежда в нашата собствена ферма Nutrilite, където се използват единствено методи на устойчиво земеделие.
  • Тази хранителна добавка не съдържа изкуствени оцветители, ароматизанти или добавени консерванти.
  • Подходящ за вегетарианци.
  • Продуктът не съдържа съставки от животински произход.

   СРЕДНО СЪДЪРЖАНИЕ   ДНЕВЕН ПРИЕМ (в 1 таблетка)   % NRV* 
  Витамин C 240 mg 300

  *хранителна референтна стойност

  • Хора, които не консумират достатъчно често (или които нямат време или апетит да консумират) естествени храни, съдържащи Витамин С, като цитрусови плодове, броколи и брюкселско зеле
  • Хора, които са заинтересовани да увеличат своята антиоксидантна защита срещу свободните радикали, например хора, които са подложени на стрес или които живеят в замърсени местности
  • Всеки, който желае да допълни дневния си хранителен режим с добавка, без изкуствени аромати, оцветители или консерванти

  Препоръчителна доза

  1 таблетка дневно


  Съвети

  Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Този продукт не е заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте опаковката плътно затворена. Съхранявайте на хладно и сухо място.